У мережі показали, як правильно мити руки під час коронавірусу

У мережі показали, як правильно мити руки під час коронавірусу

Під час коронавірусу руки потрібно мити не менше 15-30 секунд з усіх боків

У мережі показали, які рухи потрібно виконувати, щоб вимити бактерії з усієї поверхні руки під час поширення коронавірусу.

Автор відео поширеного у Facebook скористався білими гумовими рукавичками і чорною фарбою, аби довести, що більшість людей під час миття рук видаляють бруд лише з невеликої частини шкіри.

Загалом, у Центрі контролю та профілактики захворювань США підтвердили, що для ефективного очищення рук потрібно не менше  15-30 секунд миття з милом.

Як зазначають дослідники, більшість людей миє руки від трьох до шести секунд, але такий метод ефективним назвати взагалі не можна. Після трьохсекундного миття руки досі повністю вкриті бактеріями та й після шести секунд велика концентрація бактерій залишаються на верхній частині руки, навколо обручки, під нігтями і кутикулою.

Національна служба здоров'я Великої Британії рекомендує мити руки мінімум 15 секунд. Приблизно стільки ж часу потрібно витратити на те, щоб двічі заспівати Happy Birthday.

При цьому потрібно протирати руки долонею об долоню, а потім чергувати пальці під час чищення, аби забезпечити чистоту всіх ділянок.

Цей спосіб найбільш дієвий, хоча й надто довгим, але це той випадок, коли мета виправдовує засоби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: