«Укрзалізниця» призупиняє залізничне сполучення з Кропивницьким

«Укрзалізниця» призупиняє залізничне сполучення з Кропивницьким
Пасажири, які до 6 травня оформили проїзні документи на потяги до Кропивницького, у разі відмови від поїздки можуть повернути проїзні документи в касах

Через будівництво транспортного шляхопроводу змінюється розклад і маршрут прямування деяких пасажирських поїздів, що раніше проходили через Кропивницький

«Укрзалізниця» з 30 травня по 15 червня призупиняється залізничне сполучення з Кропивницьким через будівництво транспортного шляхопроводу. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Зазначається, що на вимогу місцевої влади змінюється розклад і маршрут прямування деяких пасажирських поїздів, що раніше проходили через Кропивницький. Зокрема, зміни торкнуться поїздів на ділянці Знам'янка - Помічна.

За зміненим маршрутом і розкладом в обхід Кропивницького будуть курсувати наступні поїзди: № 120/119 «Запоріжжя – Львів», № 053/054 «Дніпро – Одеса», № 007/008 «Харків – Одеса», № 790/789 «Київ – Кременчук», № 091/092 «Одеса – Костянтинівка», № 59/60 «Харків – Одеса».

Також в «Укрзалізниці» зазначили, що пасажири, які до 6 травня оформили проїзні документи на зазначені поїзди у разі відмови від поїздки до відправлення поїзда можуть повернути проїзні документи в касах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» збільшила частоту курсування здвоєних складів на маршруті між залізничним вокзалом Києва та аеропортом «Бориспіль».

Раніше також стало відомо, що в «Укрзалізниці» виявили розтрату понад 50 млн гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: