«Дніпрогаз» під час карантину надав споживачам близько 43,6 тис консультацій дистанційно

«Дніпрогаз» під час карантину надав споживачам близько 43,6 тис консультацій дистанційно
Фахівці Центрів обслуговування АТ «Дніпрогаз» надають консультації онлайн

«В умовах пандемії всі газові питання можна вирішити дистанційно», – наголошують у компанії

З початку карантину фахівці Центрів обслуговування «Дніпрогазу» надали клієнтам близько 43,6 тис дистанційних консультацій. Більшість питань дніпрян стосувалися звірки та порядку нарахувань за доставку газу, передачі показань лічильників, а також особливостей користування онлайн сервісами і експрес-реєстрації на сайті 104.ua.

Про це повідомляє пресслужба «Дніпрогазу».

Згідно з повідомленням, з 16 березня фахівці Центрів обслуговування АТ «Дніпрогаз» у зв'язку з карантинними обмеженнями працюють у віддаленому режимі. Незважаючи на це, клієнти компанії можуть у звичайному режимі отримати вичерпні відповіді на питання про надання послуг з газопостачання, зателефонувавши до Контакт-центру за номерами: 056-78-78-104 і 067-62-63-104.

«Ми постійно працюємо над поліпшенням якості обслуговування наших клієнтів. Особливо актуальним в період карантину для споживачів газу є надання дистанційних консультацій. Щоб максимально спростити доступ до сервісів компанії, наші фахівці розробили експрес-реєстрацію на сайті 104.ua, - коментує начальник управління клієнтського сервісу АТ «Дніпрогаз» Марина Коваленко. – Ця послуга істотно спрощує реєстрацію і дозволяє отримати постійний доступ до особового рахунку, щоб контролювати розрахунки за газ і його доставку, а також здійснювати платежі онлайн, не виходячи з дому».

Для автоматичної реєстрації  «особистого кабінету» на сайті 104.ua достатньо зателефонувати зі смартфону до Контакт-центру «Дніпрогазу» за номером 067-62-63-104 і назвати свій особовий рахунок. Після цього «особистий кабінет» буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон клієнта.

Фахівці компанії нагадують: в умовах пандемії всі газові питання можна вирішити дистанційно. Для цього розроблено цілий ряд сервісів: окрім «особистого кабінету» на сайті 104.ua, дніпряни можуть скористатися мобільними додатками 104 Mobile для Android, 104 Mobile Light для iOS, а також чат-ботами 7104ua в Viber і Telegram.

 

Основною сферою діяльності АТ «Дніпрогаз» є розподіл природного газу для мешканців міста Дніпра та Дніпровського району. Система газопостачання Дніпра – це близько 5,5 тис. км розподільних газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 800 млн. кубометрів газу для 400 тис. побутових споживачів, 3,7 тис. промислових підприємств та інших суб'єктів господарювання. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз - ДМЗ ім. Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші. АТ «Дніпрогаз» є одним з найбільших роботодавців міста. Штат підприємства налічує близько 1500 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: