Нардепи розглянуть механізм надання кредитів малому бізнесу під держгарантії

Нардепи розглянуть механізм надання кредитів малому бізнесу під держгарантії
Фото: Главком

Комітет з питань бюджету розгляне два урядові законопроєкти

Комітет Верховної ради з питань бюджету на своєму засіданні наступного тижня планує розглянути механізм надання кредитів малому бізнесу під державні гарантії. Зокрема, йдеться про два законопроєкти авторства Кабінету міністрів.

Про це свідчить порядок денний засідання комітету, опублікований на сайті парламенту.

Так, засідання відбудеться у понеділок, 18 травня.

«Законопроєкти, з опрацювання яких комітет визначено головним: проект закону про внесення змін до статті 17 Бюджетного кодексу України (р.№3420, КМУ). Проєкт закону про внесення зміни до статті 6 закону «Про державний бюджет України на 2020 рік» (р.№3419, КМУ)», - вказано у повідомленні.

Крім того, члени комітету розглянуть законопроекти щодо їх впливу на показники бюджету та відповідності законам, що регулюють бюджетні відносини, згідно з Регламентом ВР і Бюджетним кодексом України.

Нагадаємо, у Верховній Раді раніше з'явився законопроєкт Кабінету міністрів, який пропонує ввести механізм надання кредитів представникам малого бізнесу під державні гарантії (на портфельній основі).

Кабмін на своєму засіданні 29 квітня підтримав даний законопроєкт.

Як повідомлялось, уряд також вніс до Ради законопроєкт №3419 «Про внесення зміни до статті 6 закону» Про державний бюджет України на 2020 рік». Даний законопроєкт також стосується кредитування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: