Працівники найбільшої приватної газовидобувної компанії йдуть в повну ізоляцію

Працівники найбільшої приватної газовидобувної компанії йдуть в повну ізоляцію

Персонал компанії «ДТЕК Енерго» переведний на на спеціальний режим роботи

При виробничих об'єктах компанії побудували вахтові селища, доступ до яких закритий

На період карантину виробничий персонал ДТЕК Нафтогаз переведений на спеціальний режим роботи з повною ізоляцією. Це покликане забезпечити безперервність процесу видобутку газу, і мінімізувати ризик поширення коронавирусной інфекції. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Для організації соціально-побутових умов для працівників, при виробничих об'єктах компанії в оперативному режимі побудовані вахтові селища, доступ до яких закритий. Вахта буде змінюватися кожні 14 днів. Обслуговуючий персонал, що забезпечує приготування їжі та прибирання приміщень, буде також працювати за вахтовим методом в ізольованому режимі », - повідомляють в газодобувній компанії.

Також наголошується, що в вахтових селищах організований контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних і протиепідемічних норм і правил, проводиться постійний медичний нагляд за персоналом, а співробітники залучаються в добровільному порядку.

«Сьогодні країна зіткнулася з серйозним викликом, і ми повинні об'єднати зусилля, діяти швидко і злагоджено, щоб протистояти йому. Наша компанія зреагувала оперативно: ми вивчили успішний досвід інших країн по ізоляції підприємств в період карантину та прийняли рішення за таким же принципом перевести виробництво на капсульований режим роботи. Це дозволить убезпечити наших співробітників та їхні родини, а також забезпечити стабільну і безперебійну видобуток газу », - повідомив Генеральний директор ДТЕК Нафтогаз Ігор Щуров.

Нагадаємо, раніше ДТЕК повідомив про переведення в ізоляцію всіх своїх ТЕС.

Компанія «ДТЕК Енерго» інформувала, що продовжує в штатному режимі здійснювати діяльність з видобутку вугілля і виробництва електроенергії, забезпечуючи споживачів України електропостачанням

 

ДТЕК Нафтогаз - найбільша приватна газовидобувна компанія в Україні. У 2019 р видобуто 1,66 млрд куб. м природного газу. 100% компанії належить SCM Limited Ріната Ахметова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: