Рекордний штраф. Водія фури оштрафували на 6,5 тисяч євро за перевантаження

Рекордний штраф. Водія фури оштрафували на 6,5 тисяч євро за перевантаження
Водія фури оштрафували на 6,5 тисяч євро за перевантаження

Загальна вага порушника склав 61,84 тонни, що на 21,84 тонни більше від дозволеного

У Києві на пункті зважування на Столичному шосе водієві фури виписали рекордний штраф в 6500 євро за перевантаження.

Про це повідомив Департамент транспортної інфраструктури КМДА на своїй сторінці у фейсбук.

«Зафіксовано рекордний штраф 6500 євро в пункті зважування на Столичному шосе. Загальна вага порушника склала 61,84 тонни, що на 21,84 тонни більше від дозволеної. Маршрут вантажівки мав пролягати із Київської області в Полтавську область», - йдеться в повідомленні.

У департаменті нагадали, що комплекси габаритно-вагового контролю працюють в цілодобовому режимі на всіх в'їздах до столиці: на 36-му км траси Київ - Чоп, на 7-му км траси Київ - Одеса, с. Проліски на вул. Броварській, на перетині вулиць Кільцевої та Барського і на Столичному шосе.

До слова, президент Володимир Зеленський підключився до Viber-чату далекобійників «Ваговий контроль» і назвав учасників групи засранцями.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів надав додаткові повноваження Міністерству внутрішніх справ для того, щоб контролювати дотримання вагових норм вантажівок. Це має запобігти руйнуванню доріг через перевантаження.

Нагадаємо, 1 червня в Україні країні почала роботу система автоматичної фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху (ПДР). На першому етапі запрацюють камери в Києві та Київській області — їх встановлено вже 50.

«Главком» розповідав, як здійснюватиметься контроль дорожнього руху і що очікує на порушників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: