Ryanair готується до цінових війн після відновлення польотів

Ryanair готується до цінових війн після відновлення польотів
Голова авіакомпанії вважає, що ринок перевезень відновиться швидко

В авіакомпанії прогнозують, що обмежене відновлення польотів розпочнеться у червні

Ryanair готується до цінових війн після зняття обмежень на польоти і очікує перемогти в них. Про це заявив в інтерв'ю Reuters глава Ryanair Group Майкл О'Лірі.

Голова авіакомпанії вважає, що ринок відновиться швидко, спростовуючи прогнози про повернення до колишніх показників протягом декількох років.

«Показники повернуться до нормальних, але з меншим рівнем цін. За момент до відновлення польотів ми почнемо розпродажі, і це зроблять інші авіакомпанії. Нас не хвилює, буде це 9,99 євро, 4,99 євро, 1,99 євро або 0,99 євро за квиток. У короткостроковій перспективі для нас важливо не заробити гроші, а повернути наших пілотів, бортпровідників і літаки в небо», - підкреслив О'Лірі.

Глава Ryanair Group прогнозує, що обмежене відновлення польотів почнеться в червні, після цього у продажу з'являться дешеві квитки на поїздки в липні і серпні.

«Багато людей в Північній Європі замкнені в своїх квартирах. Вони захочуть поїхати у відпустку перед тим, як діти підуть в школу, якщо це буде можна зробити у відносній безпеці », - додає О'Лірі.

Голова авіакомпанії називає 2021 рік рятувальним кругом для авіакомпаній в плані заробітків. «Хоча ціни на квитки будуть нижче, але нижче будуть і ціни на нафту, а аеропорти знизять збори, щоб стимулювати трафік», - пояснює топ-менеджер.

Він також очікує буму в сфері туризму в 2021 році, оскільки на це позитивно зіграє відкладений попит, що залишився нереалізованим в 2020 році.

Як повідомлялося, Ryanair до 13 липня запустить рейси між Італією та Україною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: