«Укрспирт» виготовлятиме сировину для антисептиків

«Укрспирт» виготовлятиме сировину для антисептиків
Верховна Рада проголосувала за законопроєкт №3275, який дозволяє виготовляти сировину для антисептиків на базі заводів ДП «Укрспирт»

До 30 квітня «Укрспирт» виготовлятиме дезінфікуючий засіб відразу на базі своїх заводів

Ухвалений Верховною Радою 30 березня законопроєкт №3275 дозволяє, серед іншого, ДП «Укрспирт» виготовляти дезінфікуючий засіб одразу на базі своїх заводів.

Про це повідомила пресслужба «Укрспирту».

«Верховна Рада проголосувала за законопроєкт №3275, який, серед іншого, дозволяє виготовляти дезінфікуючий засіб (сировину для антисептиків) на базі заводів ДП «Укрспирт». Під ці потреби працюватимуть додаткові заводи підприємства», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив в. о. голови «Укрспирту» Сергій Блескун, депутати проголосували за зміни у законодавство, які дозволяють закласти ціну на спирт без акцизу у виробництво дезінфікуючого засобу для антисептиків.

«До 30 квітня «Укрспирт» виготовлятиме дезінфікуючий засіб відразу на базі своїх заводів. Процедура така: вітчизняні виробники надають нам тару, ми виробляємо спирт, проводимо його денатурацію та виготовляємо дезінфікуючий засіб (за затвердженою рецептурою). Увесь процес відбувається під наглядом працівників Державної податкової служби», - повідомив Блескун.

Раніше «Укрспирт» запустив у роботу ще чотири заводи через підвищений попит на медичний спирт.

Як повідомлялося, Кабмін тимчасово заборонив експорт етилового спирту .

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: