«Укрзалізниця» оголосила конкурс на посаду керівника

«Укрзалізниця» оголосила конкурс на посаду керівника
Для допомоги в проведенні конкурсного відбору Укрзалізниця залучила міжнародну компанію

В оголошенні сказано, що керівником УЗ може стати іноземець

Наглядова рада АТ «Укрзалізниця» розпочала процес конкурсного відбору на посаду голови правління товариства.

Про це повідомляє пресслужба АТ «Укрзалізниця».

«Наглядова рада «Укрзалізниці» прийняла рішення офіційно розпочати процес конкурсного відбору на позицію голови правління компанії та залучила провідну міжнародну компанію з підбору управлінського персоналу Boyden для допомоги у виконанні цього завдання», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що переможця конкурсу буде обрано за такими критеріями, як високий рівень компетенції та здатність керувати компанією в процесі її реформування.

В «Укрзалізниці» очікують, що позиція голови правління зацікавить кандидатів як з України так і з інших країн.

«Закликаємо кваліфікованих кандидатів подаватися на конкурс й обіцяємо чесні та рівні умови для всіх учасників», - наголосили в компанії.

Наглядова рада «Укрзалізниці» залучила для пошуку кандидатів міжнародну компанію з підбору управлінського персоналу Boyden.

Як повідомляв «Главком», Кабінет міністрів України 5 лютого 2020 року схвалив розпорядження про тимчасове покладення виконання обов’язків голови правління АТ «Укрзалізниця» на Желька Марчека, який з 2016 року перебував у складі наглядової ради компанії.

Попереднього голову правління «Укрзалізниці» Євгена Кравцова Кабінет міністрів звільнив з посади 29 січня 2020 року. Цю посаду він обіймав із 10 січня 2019 року.

До слова, 21 лютого у Києві пройде великий аграрний самітОкрім лекцій та презентацій на саміті відбудеться церемонія нагородження найкращих у агробізнесменів. Нагороди отримають ті, хто посяде перші сходинки у рейтингу журналу «ТОП-100. Рейтинги крупнейших».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: