Київ рясно засипало снігом (фото)

Київ рясно засипало снігом (фото)
У КМДА просять водіїв без нагальної потреби не виїжджати під час снігопадів на приватних авто
фото:glavcom.ua

Синоптики прогнозують помірний снігопад у столиці до вечора

Зранку, 7 грудня, столицю засипало снігом. На прибирання та обробку вулиць протиожеледними засобами вийшло 94 одиниці спецтехніки та 115 працівників бригад з ручного прибирання комунальної корпорації «Київавтодор». Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Протягом дня кількість техніки і працівників буде збільшено. Прибудинкові території прибирають від снігу працівники та техніка керуючих компаній», – ідеться в повідомленні.

Синоптики зазначають, що помірний снігопад прогнозують до вечора.

У КМДА просять водіїв без нагальної потреби не виїжджати під час снігопадів на приватних авто та не створювати заторів, адже в них стоїть і снігоприбиральна техніка. Автівки необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб.

Як повідомлялося, у середу, 7 грудня, в Україні  очікується невеликий сніг. За прогнозами синоптиків, 7 грудня вночі на Правобережжі, вдень в Україні, крім східної частини, очікується невеликий сніг, в західних, центральних та південних областях з дощем (вночі на заході країни помірні опади, подекуди налипання мокрого снігу та ожеледь).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: