Біля метро «Чернігівська» в Києві помер чоловік

Біля метро «Чернігівська» в Києві помер чоловік
Чоловік помер до приїзду медиків

Чоловік не дочекався приїзду швидкої допомоги

Поблизу станції метро «Чернігівська» у Києві 80-річному чоловіку стало зле. Він попросив перехожих викликати йому «швидку», однак помер на місці, так і не дочекавшись допомоги. Про це повідомила прессекретарка поліції Дніпровського району Києва Ганна Шевчук.

«Біля станції метро «Чернігівська» чоловікові стало зле. Помер на місці. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, після чого тіло померлого заберуть на судово-медичну експертизу, після якої буде встановлена точна причина смерті», - сказала вона в коментарі УНН.

Речниця поліції додала, що чоловік - місцевий мешканець, 1939 року народження.

Як повідомлялося, в Україні 55-річна жінка, яка звернулася за медичною допомогою на десятий день хвороби, померла від ускладнень грипу.

30 грудня 2019 року в Україні  від ботулізму помер 59-річний чоловік. Напередодні чоловік вживав консерву зі свинини домашнього приготування. Хворий мав важкий перебіг захворювання та навіть після введення сироватки і трьох операцій стан пацієнта дедалі погіршувався. 

Японка Кейн Танака відсвяткувала свій 117 день народження в будинку для літніх людей разом із друзями та персоналом. У минулому році Книга рекордів Гіннеса визнала жінку найстаршою людиною на планеті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: