У «Борисполі» ще в одного пасажира виявлено коронавірус

У «Борисполі» ще в одного пасажира виявлено коронавірус

Чоловік прибув з країни середнього сходу

Минулої добив у пасажира одного з евакуаційних рейсів в аеропорту «Бориспіль» експрес-тест для перевірки на Covid-19 показав позитивний результат.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України.

«Позитивний результат на наявність коронавірусної інфекції експрес-тест показав в одного пасажира, який прибув з країни середнього сходу. Варто зазначити, що цей чоловік повівся розважливо та самостійно зголосився пройти відповідну перевірку. Його направили в одну з лікарень столиці», - розповіли прикордонники.

Вони зазначили, що фіксуються випадки, коли громадяни висловлюють незадоволення більш тривалою процедурою контролю, додатковими контрольно-перевірочними засобами. Таким громадянам доводиться роз’яснювати ситуацію та переконувати в необхідності подальших обмежувально-карантинних заходах, зокрема і подальшої самоізоляції.

Нагадаємо, 23 березня в аеропорту «Бориспіль» в однієї з пасажирок експрес-тест для перевірки на COVID-19 виявився позитивним. Жінка прилетіла в аеропорт «Бориспіль» евакуаційним рейсом з однієї з країн ЄС.

Ця пасажирка, громадянка України, попри вимоги лікарів хотіла пройти лінію паспортного контролю та залишити межі летовища. Після роз’яснювальної роботи щодо необхідності подальшого медичного обстеження її направили в одну з лікарень столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: