Дорожники показали, як з опівночі розчищають Київ від снігу (фото, відео)

Дорожники показали, як з опівночі розчищають Київ від снігу (фото, відео)
Очищення дорожньої мережі проводилось колонами спецтехніки
Фото: Київавтодор

До роботи задіяні 387 одиниць спецтехніки

Опівночі Київ розпочало засипати снігом. Як повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор», з 00:30 23 січня в усіх районах столиці тривають роботи з прибирання доріг та вулиць столиці від снігу.

«Протягом 2-х годин, до 2-ї години ночі посипальними матеріаламии були оброблені всі магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, спуски і підйоми, вулиці, якими курсує громадський транспорт. Після обробки спецтехніка «Київавтодору» розпочала наступний етап робіт - прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу. 387 одиниць спецтехніки та 54 бригади з ручного прибирання були задіяні до роботи», - повідомляють у корпорації.

«З 03:00 до 05:00 в усіх районах міста очищення дорожньої мережі проводилось колонами спецтехніки у кількості 4-7 одиниць в залежності від ширини проїжджої частини доріг. Крім того, особливу увагу було приділено прибиранню правої смуги доріг, щоб зранку міський громадський транспорт міг без перешкод працювати», - розповіли у «Київавтодорі».

Паралельно з прибиранням доріг дорожники проводили механізоване та ручне прибирання підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

Наразі автодорівці продовжують роботи, триває повторна обробка та прибирання від снігу балансових територій.

«Київавтодор» звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись Правил дорожнього руху та не залишати свої автомобілі обабіч вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Як відомо, сьогодні, 23 січня, у Києві погіршилися погодні умови – йде сніг, пориви вітру 15-20 м/с.

Вранці через снігопад Київ зупинився у заторах. 9-бальні затори спостерігаються на вулицях у центрі Києва, на в’їздах до столиці, на усіх мостах, що з'єднують лівобережну частину Києва з правобережною.

Через снігопад у Києві громадський транспорт курсує з відхиленням від графіка руху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: