Кандидат Вікторія Муха заявляє, що проти неї застосовують «чорні» технології

Кандидат Вікторія Муха заявляє, що проти неї застосовують «чорні» технології
Кандидатка в одномандатному окрузі №218 у Києві ВІкторія Муха
Фото: Вікторія Муха, Facebook

Мешканцям Святошинського і Оболонського районів по телефону від імені кандидатки говорять провокативний текст

Проти кандидата у народні депутати Вікторії Мухи, яка балотується в одномандатному окрузі №218 у Києві, почали застосовувати чорні технології. Мешканців Святошинського і Оболонського районів, які входять до цього округу, масово обдзвонюють із невідомих телефонних номерів. Жіночий голос представляється іменем кандидатки і говорить «абсолютно провокативний текст». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила сама Вікторія Муха.

«Після того, як була оприлюднена соціологія по округу №218, деякі мої опоненти почали вдаватися до істеричних дій. Застосовуючи проти мене чорні технології», - написала вона.

За словами Вікторії Мухи, голос, яким до людей звертаються по телефону, навіть не схожий на її.

«Переконана, що такі дії – справа рук абсолютно випадкових авантюристів. У них на цих виборах з’явився шанс прикриватись брендом пропрезидентської партії. Але своїми діями вони Президента лише підставляють. Раджу опонентам боротися не проти мене, а розповідати виборцям про свої власні досягнення. Наприклад, про співпрацю з одіозним київським забудовником (прізвище легко знайти в інтернеті) і які плани на забудову Києва у них є на майбутнє», - відповіла Вікторія Муха.

Також вона наголосила, що за всю кампанію жодного разу жодним словом не згадала своїх конкурентів. «Це підтвердить кожен із тисяч мешканців, з якими ми зустрічалися за останній місяць. Говорити треба про себе, а не про інших. Виливати через телефонні дзвінки бруд на конкурентів – це передусім неповага до власних виборців. Хоча, можливо, цього вчать у Росії, де один із моїх конкурентів на окрузі №218 дуже довгий час працював у PR-агенції (і досі має дачу в Підмосков’ї)…», - додала Вікторія Муха.

Кандидатка по округу №218 повідомила, що від сьогодні розслідуванням цієї провокації займуться правоохоронні органи. Вже кілька людей підтвердили, що писатимуть заяви у поліцію.

При цьому вона оприлюднила номери телефонів, з яких іде обдзвін.

17_05

За словами Мухи, це не перший випадок, коли проти неї застосовують брудні технології. До цього часу в публічну площину вона це не виносила. «Але тепер, очевидно, варто. Почалось усе із того, що опоненти намагалися зареєструвати на окрузі №218 мого «клона» - теж Муху Вікторію. Також часто на мої зустрічі із мешканцями засилають провокаторів, яких легко розпізнають самі люди. Останнім часом в інтернеті і у соцмережах з’являється недостовірна на брехлива інформація про мене. Тепер провокація із телефонними дзвінками», - написала вона.

Таким чином Вікторія Муха закликала мешканців Святошинського та Оболонського районів бути пильними і не піддаватись на провокації.

Читайте також

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: