Київ став у заторах через погіршення погоди (карти)

Київ став у заторах через погіршення погоди (карти)
Снігопад призвів до заторів на дорогах Києва

Затори спостерігаються як на правому, так і на лівому березі Києва

Станом на 17-ту годину середи, 12 грудня, на дорогах столиці спостерігаються значні затори у зв’язку із погіршенням погодних умов.

Як свідчать дані сервісу Google Maps, рух ускладнено в центрі Києва: в районі Бесарабської площі, Хрещатика, бульвару Тараса Шевченка, на Подолі.

Також затори спостерігаються на Набережному шосе, мосту Метро, мосту Патона з боку метро «Дружби народів», Північному та Південному мостах у напрямку лівого берега Києва.

На лівому березі столиці затори спостерігаються на Дніпровській набережній, проспекті Миколи Бажана, в районі станції метро «Лівобережна».

Як повідомлялося, у Києві у зв’язку з погіршенням погодних умов громадський транспорт курсує без дотримання графіка.

Нагадаємо, 12-13  грудня у Києві очікується сильний сніг, приріст якого становитиме 13-18 см, хуртовини, пориви вітру 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця. Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах та вулицях (2 рівень загрози «жовтий»).

Влада Києва закликає водіїв не користуватися приватними автомобілями 12 та 13 грудня у зв’язку із прогнозованими снігопадом та хуртовиною, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці.

На столичних вулицях працює спецтехніка Київавтодору.

Комунальні й рятувальні служби міста приведені у готовність, розташовані відповідно до планів та готові працювати у складних погодних умовах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: