«Київтеплоенерго» про платіжку киянки за тепло на 53 тис. гривень: нарахування правильне

«Київтеплоенерго» про платіжку киянки за тепло на 53 тис. гривень: нарахування правильне

Киянка отримала платіжку за опалення 4-кімнатної квартири з опалювальною площею 127,3 кв.м

У Києві мешканка багатоповерхівки на Лівому березі отримала платіжку на суму 52 932,18 грн за опалення 4-х кімнатної квартири площею 127,3 кв.м.

Інформацію про це підтвердили в  «Київтеплоенерго».

«На жаль, повинні підтвердити, що ця інформація не фейкова і мешканка будинку за адресою: вул. Є. Сверстюка, 52-В дійсно отримала платіжку за опалення 4-кімнатної квартири з опалювальною площею 127,3 кв.м в січні 52 932,18 грн», - йдеться в повідомленні на сторінці КП в фейсбуці.

На підприємстві відзначили що це не помилка і не технічний збій. Як пояснили в «Київтеплоенерго», таку платіжку киянка отримала, оскільки її квартира - єдина в будинку «без взятого на комерційний облік приладу обліку теплоенергії».

5e5427054395d.

«Жителі квартир з лічильниками опалення оплачують тільки спожите тепло за показаннями своїх лічильників і опалення місць загального користування. А різниця, що утворюється між показаннями загальнобудинкового лічильника і сумарними показами всіх індивідуальних, нараховується жителям без індивідуального лічильника», - нагадали в КП.

У «Київтеплоенерго« підкреслили, що з «точки зору закону нарахування за тепло правильне», але через соціальне значення послуги пообіцяли переглянути розрахунок і показники споживання.

Нагадаємо, міністр розповів про зниження цін на газ та електрику.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: