Коронавірусні VIP-палати для влади. Кличко прокоментував скандал

Коронавірусні VIP-палати для влади. Кличко прокоментував скандал

Мер столиці прокоментував інформацію про розпрядження готувати VIP-палати в лікарнях Києва

Мер Києва Віталій Кличко прокоментував інформацію, яка шириться у ЗМІ, про розпрядження готувати окремі палати для VIP-осіб у випадку їх захворювання на коронавірус. На це питання мер відповів в ефірі телеканалу «Україна-24».

«Що стосується VIP-палат, нібито, для депутатів та інших чиновників, - такого немає! Я підняв інформацію щодо розпорядження, яке опублікували ЗМІ. Зараз з'ясовуємо всі деталі. Справді, завжди так було, що перші особи держави - Президент, Прем'єр-міністр, Голова Верховної Ради - на випадок захворювання повинні мати певні умови. - Окремі палати і щоб поряд знаходилася державна охорона. Така практика завжди була. І, до речі, не тільки в Україні», - сказав Віталій Кличко.

Разом з тим, він підкреслив, що такі умови можуть стосуватися виключно керівництва держави. 

«Багато чуток є. Кажуть, що Олександрівська - це, нібито, VIP-лікарня. Олександрівська лікарня є базовою. І, переважно, всіх хворих чи з підозрою на короновірус сьогодні відправляють туди. Якщо збільшуватиметься кількість хворих, ми будемо лікувати їх і в інших визначених і підготовлених для цього лікарнях. Таких сьогодні в столиці сім, включно з Олександрівською», - додав Віталій Кличко.

Раніше журналісти повідомили, що Департамент охорони здоров’я Київської міської держадміністрації розіслав медичним закладам міста наказ про особливі умови лікування «особливих пацієнтів».

За даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Після цього вдень 25 березня стало відомо, що у Києві зареєстровано три нові випадки коронавірусу, у Вінниці зафіксували першу хвору в області

Нагадаємо, ексксголова СБУ, колишній міністр фінансів Валерій Хорошковський потрапив до Олександрівської лікарні Києва з підозрою на зараження коронавірусом. 

Як повідомили ЗМІ, українські політики і бізнесмени заразилися коронавірусів у трьох ресторанах гірськолижного курорту Куршевель.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: