Лікарі повідомили про стан дітей, які отруїлися в таборі коханки Януковича

Лікарі повідомили про стан дітей, які отруїлися в таборі коханки Януковича

Одну дитину у тяжкому стані госпіталізували в «Охмадит»

12 дітей, які отруїлися в дитячому оздоровчому таборі «Славутич» (село Циблі Переяслав-Хмельницького району), оглянули лікарі, провели відповідні обстеження та аналізи. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров’я.

Лікарі підтвердили, що семеро дітей мають ознаки захворювання, але покази до госпіталізації відсутні. Наразі очікуються результати лабораторних досліджень.

«Одна дитина у тяжкому стані через наявність супутнього захворювання. Її було госпіталізовано в НДСЛ «Охмадит». Обстеження тривають», - зазначили у МОЗ.

За даними лікарів, інші діти почуваються добре - нових звернень по медичну допомогу з подібними скаргами не надходило.

Нагадаємо, за фактом масового отруєння дітей у дитячому таборі в Переяслав-Хмельницькому районі прокуратурою Київської області розпочато кримінальне провадження.

У таборі, де отруїлося 12 дітей, працює слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в Київській області, проводиться перевірка спеціальною комісією фахівців з Київської обласної державної адміністрації.

Адміністрація табору «Славутич», де отруїлось дванадцять дітей, переконує, що причина цього – не у їхній їжі. Мовляв, готують лише зі свіжих продуктів. Натомість натякають, що винна у всьому тренер, яка, начебто регулювала фізичне навантаження та дієту своїх вихованців.

За інформацією ЗМІ, власницею табору «Славутич» виявилась коханка екс-президента Віктора Януковича – Любов Полежай. Саме вона в офіційному реєстрі вказана як кінцевий бенефіціар установи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: