Мер Києва показав, як працюють вихователі дитсадків під час війни (відео)

Мер Києва показав, як працюють вихователі дитсадків під час війни (відео)
По декілька разів на день вихованці садочків вимушені спускатися у бомбосховища
скрін з відео

Сьогодні в столиці в звичайному режимі працюють 483 дитячих садки різних типів та форм власності

Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко показав, як працюють вихователі столичних дитячих садочків в умовах війни. Відповідне відео Кличко опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Продовжую розповідати про #ЛюдиТвогоКиєва. Про тих киян, які роблять все, аби наше місто ставало комфортною, гарною і безпечною європейською столицею. Сьогодні – історія про 31-річну виховательку одного зі столичних комунальних садочків Тетяну Гайдай. Молода жінка неймовірно любить дітей та свою професію. І робить усе можливе, аби діти, перебуваючи поза межами дому – у садочку, були в безпеці. Адже наша малеча знає, на жаль, що таке війна. Інколи по декілька разів на день вихованці садочків вимушені спускатися у бомбосховища», – йдеться в повідомленні.

Вихователька розповідає, що попри війну дітлахи повинні мати нормальне дитинство – з іграми, віршами та піснями, з костюмами на свята. Головним своїм завданням вважає навчити дітей жити в соціумі – ладнати з іншими дітьми, з дорослими. Виховати свідомих українців, які розрізняють, що таке добро, а що – зло. У сфері освіти жінка працює вже 10 років. І всі – в одному садочку.

«До речі, цей садок з початку повномасштабного вторгнення Росії радо прийняв 16 дітей-переселенців з півдня та сходу. А також – п'ятеро працівників, які були вимушені переїхати із зони бойових дій», – додав Кличко.

Зазначається, що сьогодні в столиці в звичайному режимі працюють 483 дитячих садки різних типів та форм власності. Це приблизно 60% від загальної кількості закладів. З них – 375 комунальних садочків та 108 приватних закладів.

Раніше повідомлялося, що до Києва надійшло нове обладнання ППО для захисту об’єктів енергосистеми.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: