Молодика, який погрожував підірвати Володимирський собор, помістили у спецзаклад

Молодика, який погрожував підірвати Володимирський собор, помістили у спецзаклад

«Мінеру» культових споруд оголошено підозру

Оголошено підозру чоловіку, який здійснив неправдиве повідомлення про замінування Володимирського собору та інших культових споруд. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Нагадаємо, 27 квітня в поліцію Києва зателефонував невідомий і повідомив, що заміновано Володимирський Кафедральний собор, а також додав, що на Великдень всі храми, церкви і синагоги в Києві будуть підірвані. Через годину поліцейські затримали 35-річного місцевого мешканця неподалік таксофона, з якого був зроблений дзвінок. Правоохоронці встановили, що раніше чоловік вже неодноразово скоював аналогічні злочини.

За результатами огляду зазначених споруд фахівцями вибухотехнічної, пожежотехнічної та кінологічної служб вибухових пристроїв, а також вибухових та отруйних речовин не виявлено.

На сьогодні зловмиснику оголошено підозру за ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України та судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання у спеціалізованому медичному закладі на час досудового слідства.

Раніше повідомлялося, що у Києві 26 квітня «замінували» Раду, Кабмін, аеропорт і чотири вокзали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: