Відділення столичної лікарні з хворими на коронавірус охороняють нацгвардійці

Відділення столичної лікарні з хворими на коронавірус охороняють нацгвардійці

Інфекційне відділення Олександрівської лікарні в Києві працює спокійно

Інфекційне відділення Олександрівської лікарні в Києві, в яке госпіталізують пацієнтів з підозрою на коронавірус, охороняють військовослужбовці Національної гвардії. Про це повідомила лікар-інфекціоніст, член оперативного штабу із запобігання поширенню короновірусу Ольга Голубовська.

«На вихідні були непередавані події, коли люди здорові ломилися в інфекційне відділення, щоб протестуватися на коронавірус. Зараз в Олександрівській лікарні чергує Нацгвардія, тому відділення вже працює спокійніше», - сказала вона в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Лікар зазначила, що «всіх протестувати неможливо». «Всіх протестувати неможливо, це ніхто не може собі дозволити, навіть система охорони здоров'я США. Але, звичайно, у нас буде розширення доступу до тестування», - сказала вона.

Голубовська повідомила також, що в даний час МОЗ готує протоколи лікування Covid-19.

Як відомо, у четвер в Україні кількість померлих від коронавірусу Covid-19 збільшилася до трьох осіб. 

Станом на вечір 19 березня в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, три з них - летальні.

19 березня у Києві зафіксований третій випадок захворювання на коронавірус. Це 50-річний киянин, який нещодавно відвідував Швейцарію. Спочатку чоловік зробив тест в одному з приватних медичних центрів столиці. Але центр не повідомив про позитивний тест пацієнта ні Міністерство охорони здоров’я, ні Центр громадського здоров’я. Діагноз підтвердила і надала інформацію державним органам України одна з німецьких лабораторій. Зараз пацієнт перебуває вдома.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: