На Позняках зник яскравий мурал

На Позняках зник яскравий мурал
Мурал «SYNERGETIC» було створено у 2016 році у рамках арт-фестивалю
Фото: Олександр Марущак

Замість муралу знову сіра стіна

Невідомі зафарбували мурал, який був створений Срібнокільській, 1 у Києві два роки тому. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Олександр Марущак.

«…У Києві мурали не тільки народжуються, але й вмирають... Влітку 2016 року на Срібнокільській,1 з'явився яскравий малюнок під назвою «SYNERGETIC». Образ людини, обплетеної рослинами, символізував нерозривний зв’язок з процесами глобальної еволюції... А в народі його просто називали «Матрицею». Нещодавно помітив, що малюнок зник, а на стіну повернулася звична сірість мегаполісу», - написав він.

Наразі причина зникнення муралу невідома.

Журналіст додав, що мурал створювався в рамках арт-фестивалю. Автор - український художник Олександр Гребенюк.

Як повідомлялося, навколо мурала на станції метро «Осокорки» в Києві розгорівся скандал

Нагадаємо також, що з початку жовтня у продаж надійшло 10 мільйонів пляшок мінеральної води з етикетками, на яких зображені мурали трьох найбільших українських туристичних центрів – Києва, Одеси та Львова. Київ представлений такими муралами: «Відродження» на Андріївському узвозі, «Паперові літачки» на вулиці Антоновича, 48-А та «Дівчинка в маминих туфлях» на вулиці Туполєва, 3. На зворотній стороні етикетки зображені туристичні логотипи міст.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: