На Солом’янці поліція затримала молодика з наркотиками

На Солом’янці поліція затримала молодика з наркотиками
Згорток із невідомою речовиною сіро-зеленого кольору передано на експертизу
Фото: Нацполіція

Хлопця зупинили для перевірки, у ході якої виявили згорток із забороненою речовиною

У ході відпрацювання території Солом’янського району на вулиці Кудряшова група швидкого реагування зупинила підозрілого хлопця, який при появі поліцейського автомобіля почав озиратись навкруги та щось ховати у сумку.

Під час спілкування із поліцейськими незнайомець помітно нервував, а у ході поверхневого огляду в нього виявили згорток із невідомою речовиною сіро-зеленого кольору, ззовні схожою на канабіс. На місце події викликали слідчо-оперативну групу районного управління поліції для документування події. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Поліцейським правопорушник пояснив, що вказані речовини він придбав для власного вживання.

Фігурант – уродженець Полтавської області, 1996 року народження, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за адміністративні правопорушення.

Згорток вилучили та направили на проведення відповідної експертизи.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: