«Не велік, а «Гелік»: кортеж Зеленського влаштував колапс у Києві (відео)

«Не велік, а «Гелік»: кортеж Зеленського влаштував колапс у Києві (відео)
Кортеж Володимира Зеленського
Колаж Обозревателя

Жителі Києва обурені, що через кортеж президента на вулицях міста щодня затори

У Києві на Позняках перекривали дорогу для проїзду кортежу президента України Володимира Зеленського, що викликало гнів у водіїв.

Відповідне відео опублікували «Букви».

Так, на проспекті Григоренка утворився величезний затор через 9 елітних автомобілів, які супроводжували главу держави. Поліцейські вимкнули світлофори і зупинили рух на кілька хвилин.

За словами жителів столиці, це відбувається щодня вранці і ввечері, не дивлячись на обурення як водіїв, так і пішоходів, пише Обозреватель.

2_11Кортеж Зеленського (скріншот відео)


3_06Кортеж Зеленського (скріншот відео)

Кияни залишили під відео безліч незадоволених коментарів. «А воно їхало і мліло від привітальних гудків його підданих. І навіть не здогадалася, що було обсвистано», «Не велік, а «Гелік», «Малюк дограється ж», «Дорога ганьби», «Спочатку у Зеленського перекривають дороги, потім почнуть перекривати дихання», - написали вони.

4_04

5_04

6_06

7_08

8_05

9_08

10_01

11_14

12_08

13_04

14_04

Нагадаємо, що в серіалі «Слуга народу» президент Голобородько, якого зіграв Володимир Зеленський, їздить на роботу на велосипеді. Ще будучи кандидатом в президенти України, Зеленський відмовився від поїздок на велосипеді з міркувань безпеки.

Раніше у своїй передвиборчій програмі Зеленський обіцяв, що відмовиться від кортежів з охороною, щоб люди не страждали через перекриття доріг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: