Не витримало серце: на Київщині бізнесмен помер після розбійного нападу на будинок

Не витримало серце: на Київщині бізнесмен помер після розбійного нападу на будинок
Невідомі вдерлися до будинку літнього подружжя
Фото: Нацполіція

Бандити зникли, прихопивши $100 тис., а побитий чоловік відразу помер на руках дружини

У селі Русанів, що у Броварському районі Київської області, вночі троє невідомих проникли в будинок 60-річного бізнесмена.Господаря та його дружину зв’язали, били та катували, щоб розповіли, де ховають гроші та коштовності. Бандити зникли, прихопивши $100 тис., а побитий чоловік відразу помер на руках дружини.

Коли загиблого оглянули медики, стало зрозуміло, що травми на його тілі були не смертельні. У потерпілого від пережитого стресу зупинилося серце.

За інформацією лікарів, причиною його смерті став серцевий напад.

Родина тримає продуктивний магазин і станцію техобслуговування, тому, ймовірно, й привернула увагу грабіжників.

Сусіди розповіли, що вранці після нападу бачили, як електрик крутив біля будинку постраждалих підприємців якісь дроти. Вони припускають, що це бандити знеструмили подвір’я, аби не потрапити на камери спостереження.

Поліцейські вже перевірили Русанів та сусідні села, але вийти на слід підозрюваних наразі не вдалося. Їм загрожує до 15 років, якщо упіймають.

Як повідомлялося, на Київщині перед судом постануть учасники озброєної банди. Злочинне угруповання, яке складалося з п’яти осіб, здійснювало напади на заможних мешканців Бучанського району. Лиходії за допомогою розпечених прасок змушували своїх жертв віддавати їм останні цінності, а також зловмисники викрадали транспортні засоби.

Також за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів поліція Київщини розшукує учасників злочинного угруповання: Олександра Оверченка, 1978 року народження, та Максима Дожанка, 1997 року народження. 42-х та 24-річний уродженці Чернігівщини здійснювали на території Київщини та інших областей озброєні напади на приватні домоволодіння, які супроводжувалось знущаннями і катуванням потерпілих.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: