Немає апаратів вентиляції легень. Небайдужі закликають допомогти відділенню для хворих на COVID-19 Обухівської лікарні

Немає апаратів вентиляції легень. Небайдужі закликають допомогти відділенню для хворих на COVID-19 Обухівської лікарні

Благодійний фонд збирає кошти на купівлю апарату штучної вентиляції легенів

В Обухівській центральній районній лікарні, яка визнана опорною лікарнею Київської області, відбувається перепрофілізація терапевтичного та дитячого відділення для прийому та лікування інфікованих на COVID-19 хворих у тяжких станах. 

На даний момент у лікарні немає апаратів штучної вентиляції легень для цих відділень. Наразі апарати ШВЛ є лише у відділенні інтенсивної терапії та в операційних хірургічних відділеннях, де вони так само постійно необхідні, оскільки виконання ургентних хірургічних операцій та надання невідкладної допомоги хворим з іншою патологією потрібно навіть під час епідемії.

Тому благодійний фонд «Твоя опора» самостійно купує апарат і передає на баланс Обухівської лікарні.

У фонді просять усіх небайдужих допомогти купити апарат штучної вентиляції легенів для Обухівської центральної районної лікарні для лікування інфікованих коронавірусом хворих у тяжких станах. У подальшому цей апарат використовуватиметься для лікування хворих у лікарні за призначенням.

Кошти збираються на рахунок благодійного фонду, який звітує про свою діяльність та проходить незалежний аудит.

Перерахувати кошти на придбання апарату штучної вентиляції легенів для Обухівської центральної районної лікарні можна тут.

Як повідомлялося, станом на сьогодні загальна кількість апаратів штучної вентиляції легень становить у районах Київської області 199 штук, планується закупівля ще близько 50 апаратів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: