Невідомі підпалили продуктовий магазин на Березняках

Невідомі підпалили продуктовий магазин на Березняках
Дим від пожежі поширився по всій вулиці і піднімався високо в небо
Фото: Інформатор

Вогонь фактично знищив приміщення

У п'ятницю, 7 грудня, Києві на Березняках сталася пожежа: на вул. Березняківській, 18 загорівся продуктовий магазин.

Повідомлення про подію надійшло на лінії екстрених служб близько 4:10. Про це пише Інформатор.

Рятувальників викликали очевидці. На місце інциденту прибули три одиниці пожежно-рятувальної техніки. Станом на 5:10 співробітники ДСНС локалізували пожежу і продовжували ліквідацію.

За попередньою інформацією, в приміщенні загорілася проводка.

Біля магазина також перебувала машина приватної служби охорони. Її співробітники повідомили, що в магазині за кілька хвилин до загоряння спрацювали датчики руху. Коли вони прибули на місце, будівля вже палала. На їхню думку, це був умисний підпал. Навесні 2018 року за цією ж адресою горіло кафе, яке знаходилося в одній будівлі з продуктовим магазином. Після минулого інциденту його так і не відновили.

У результаті події ніхто не постраждав. Вночі магазин був закритий. Але дим від пожежі поширився по всій вулиці і піднімався високо в небо. Жителі сусідніх будинків вийшли до магазину і також стверджували, що хтось старанно намагається позбутися продуктової крамниці. Служба охорони повідомила про пожежу власниці крамниці.

Вогонь фактично знищив приміщення, рятувальники намагалися ліквідувати його не тільки зсередини, але і з даху. Також вони викидали з магазину будь-які предмети, які могли спалахнути знову.

Крім рятувальників, на місці чергували патрульні, «швидка» і слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство.

Нагадаємо, в ніч на 7 грудня в Києві сталася пожежа у Національному академічному театрі російської драми імені Лесі Українки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: