Операція «Розшук»: за тиждень на Київщині затримано 54 зловмисники

Операція «Розшук»: за тиждень на Київщині затримано 54 зловмисники
У селі Саливінки встановили місцезнаходження 37-річного чоловіка, що перебував у розшуку

Оперативно-профілактичне відпрацювання спрямоване також на розшук людей, які безвісти зникли

Упродовж минулої доби працівники поліції Київської області встановили місцезнаходження 11 осіб, які переховувались від органів влади. А за тиждень затримано 54 зловмисники. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

«Так, дільничні офіцери поліції Васильківського відділу поліції у селі Саливінки встановили місцезнаходження 37-річного чоловіка. Зловмисник переховувався від суду за скоєння злочину, передбаченого ч. 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Оперативники Яготинського відділення поліції під час відпрацювання встановили місце знаходження 41-річного жителя Чернігівщини, який розшукувався поліцейськими за скоєння пограбування», - йдеться в повідомленні. 

Оперативно-профілактичне відпрацювання «Розшук» спрямоване не тільки на розшук підозрюваних, обвинувачених чи підсудних осіб, а й людей, які безвісти зникли.   

За добу поліцейські розшукали 25 зниклих громадян. Всього за період заходів встановлено місце знаходження 96 громадян, які вважались зниклими.

Поліцейська операція «Розшук» на території області триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: