Побєдобєсіє по-українськи. До ходи «Безсмертного полку» у Києві приєдналися Новинський з Онуфрієм

Побєдобєсіє по-українськи. До ходи «Безсмертного полку» у Києві приєдналися Новинський з Онуфрієм
Скріншот з відео

Представники РПЦ в Україні та лідери ОПЗЖ під час карантину без масок пройшли Алеєю Слави

Провокативна акція, влаштована Опозиційним блоком За життя триває у Києві. Попри карантинні заходи нардепи від цієї політичної сили проводять масові акції у столиці. 

Як раніше повідомляв Главком, Медведчук з соратниками влаштували «автопробіг Безсмерного полку». Вони їздять столицею до пам'ятників, пов'язаних з подіями Другої світової.

Згодом до акції приєдналися приєдналися одіозний проросійський нардеп Вадим Новинський та очільник Московської церкви в Україні митрополит Онуфрій. Обидва у квітні перехворіли на коронавірус. Новинський сам про це зізнався, а інформацію про Онуфрія оприлюднили ЗМІ.

Трансляцію подій, що пройшла попри правила карантину, здійснювали канали, що в так званий пул Медведчука. Поруч з Медведчуком його соратники з ОПЗЖ. Усі без масок.

Після покладання квітів, Медведчук з соратниками поїхали кататися на бобиках з музикою по порожньому Києву.

Зазначимо, що народний депутат Вадим Новинський заявив, що вже одужав від коронавірусної хвороби Covid-19. За його словами, 4 травня він отримав негативний ПЛР-тест на коронавірус.

Як повідомлялося, соратник нардепа Новинського, повідомив, що предстоятель церкви Московського патріархату в Україні, митрополит Онуфрій живий та здоровий. Він видужав від коронавірусу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: