Поліція Києва спростувала інформацію про обстріл офісу спілки журналістів

Поліція Києва спростувала інформацію про обстріл офісу спілки журналістів
Пошкоджене вікно офісу НСЖУ у Києві, 4 лютоогго
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Інформація, що пошкодження утворилося внаслідок пострілу з вогнепальної зброї, не підтвердилася

Поліція заперечує інформацію про обстріл вікна Київської регіональної організації Національної спілки журналістів з вогнепальної зброї. Про це в понеділок, 4 лютого, повідомляється на сайті поліції Києва

Так, 4 лютого о 14:44 на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в будівлі НСЖУ на вулиці Хрещатик пошкодили вікно. На місце події прибула слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції. 

Зі слів заявниці, подія трапилася ввечері 31 січня. Співробітниця установи помітила пошкодження у вікні, але не надала цьому значення. 

«Сьогодні жінка звернулася до чергової частини Шевченківського управління поліції для написання заяви. Слідчо-оперативна група задокументувала факт пошкодження зовнішнього склопакета (внутрішній склопакет не пошкоджений). З місця події нічого не вилучали. Інформація про те, що пошкодження утворилося внаслідок пострілу з вогнепальної зброї, не підтвердилася. Це повідомлення зареєстроване в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції», - сказано в повідомленні. 

Проводиться перевірка для встановлення обставин пошкодження вікна. 

Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: