Прокуратура перевірила виконання умов карантину у Київському СІЗО

Прокуратура перевірила виконання умов карантину у Київському СІЗО
Здійснено огляд приміщення харчоблоку СІЗО
Фото: Прокуратура Києва

Новоприбулі відбувають двотижневий карантин у спеціально виділених для цього камерах

Представник прокуратури міста Києва і керівництво Київського СІЗО здійснили комплексний обхід установи «Київський слідчий ізолятор» з метою перевірки виконання протиепідемічних заходів із запобігання поширенню коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

Під час обходу перевірено забезпечення контрольно-пропускного режиму із застосуванням температурного скринінгу та допущенням лише за наявності індивідуальної медичної маски. Також здійснено огляд чергової та медичної частини, відділення засуджених господарського обслуговування, приміщення харчоблоку, режимних корпусів, карцерних приміщень, камер, в яких перебувають вагітні та жінки з дітьми.

Особлива увага була приділена новоприбулим, які відбувають двотижневий карантин у спеціально виділених для цього камерах.

За результатами огляду, прокурором було надано вказівку щодо подальшого суворого забезпечення виконання санітарних та протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та виконання наказів і розпоряджень виконавчої влади.

Нагадаємо, 23 березня Київ отримав ще 4 лабораторно підтверджені випадки коронавірусу. Таким чином, у столиці вже 28 хворих на коронавірус.

У Києві визначено 7 баз для госпіталізації осіб, які відповідають визначенню випадку COVID-19 (3 – для дорослих, 2 – для дітей, 2 – для вагітних): розгорнуто 385 ліжок. У структурі інфекційних відділень функціонує 69 боксів. Усі ці заклади забезпечені експрес-тестами на виявлення коронавірусу. Загалом місто придбало 9 тис. тестів. На сьогодні їх розповсюджено у столичні лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: