Столична поліція затримала чергового «мінера» (фото)

Столична поліція затримала чергового «мінера» (фото)
Псевдомінером виявився киянин 1959 року народження
Фото: Нацполіція

Чоловік зателефонував до поліції та повідомив про закладення вибухівки у приміщеннях державних установ

До чергової частини Солом’янського управління поліції звернувся чоловік та повідомив, що у будівлях держустанов закладені вибухові пристрої. За вказаними адресами відразу виїхали слідчо-оперативні групи районних управлінь поліції, спеціалісти-вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками.

По завершенню перевірки приміщень та прилеглої території жодних небезпечних предметів не було знайдено. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Під час відпрацювання отриманої інформації поліцейські розшукали псевдомінера на бульварі Вацлава Гавела та доставили його до територіального управління поліції. Чоловік у скоєному зізнався, однак причини свого вчинку чітко пояснити не зміг.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушник – місцевий мешканець, 1959 року народження, який до кримінальної відповідальності до цього часу не притягувався.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, 12 березня близько 11-ї години надійшов анонімний дзвінок про замінування будівлі Фонду державного майна.

Деснянським районним судом Києва засуджено до позбавлення волі 33-річного мешканця Чернігова, який вчинив завідомо неправдиве повідомлення про замінування станції Київського метрополітену «Нивки».

Крім того, Солом’янським районним судом Києва задоволено клопотання Київської місцевої прокуратури №9 про застосування примусових заходів медичного характеру щодо жителя столиці, який влітку 2019 року надав неправдиве повідомлення про підготовку вибуху на залізничному вокзалі міста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: