Суд відмовився розглядати справу плавця з Гідропарку

Суд відмовився розглядати справу плавця з Гідропарку
Фітнес-тренер Валентин Бур'янов переплив Дніпро, щоб дістатися до тренажерів у Гідропарку

Протокол був повернутий судом назад до поліції, оскільки був складений неправильно

У суді відмовилися розглядати справу українця, який уплав дістався до київського Гідропарку і був затриманий поліцією ніби за порушення карантину.

Відеозапис судового засідання сам плавець Олексій Бур’янов опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Уточнюється, що протокол був повернутий судом назад до поліції, оскільки був складений неправильно.

При цьому в протоколі було зазначено, що чоловік перебував у київському Гідропарку без засобів захисту, а також порушив правила карантину.

Відзначається, що в протоколі відсутня інформація про свідків у справі, однак замість цього присутні «незрозумілі прочерки».

Сторона захисту Бур’янова пропонувала переглянути в суді відео затримання плавця, проте суддя при цьому сказав, що має спершу  вивчити обставини справи й з’ясувати, чи присутні в ньому докази винуватості.

Нагадаємо, 6 квітня у Гідропарку стався курйозний випадок. Чоловік, якого правоохоронці не пустили на тренажери в Гідропарку, почав перепливати річку у місці, де знаходиться спортивний майданчик. Його затримували близько десяти поліцейських.

Згодом Бур’янов заявив, що карантинні заходи мають втілюватись, але з дотриманням принципів конституційності та раціональності.

6 квітня поліцейські перекрили пішохідний міст у столичному Гідропарку, який вів до тренажерного залу під відкритим небом.

Як відомо, із понеділка, 6 квітня, у столиці діють нові протиепідемічні обмеження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: