У Києві оголосили надзвичайну ситуацію

У Києві оголосили надзвичайну ситуацію

Шмигаль зазначив, що жодних нових обмежень наразі не передбачається, а режим ЧС покликаний мобілізувати зусилля для боротьби з поширенням COVID-19

У Києві оголосили надзвичайну ситуацію у зв'язку з поширенням коронавірусу. Про це повідомляє прем'єр-міністр Денис Шмигалm у Теlegram.

Шмигаль зазначив, що жодних нових обмежень наразі не передбачається, а режим ЧС покликаний мобілізувати зусилля для боротьби з поширенням Covid-19.

«Уряд встановив режим надзвичайної ситуації в м. Києві», - написав він у Теlegram.

До цього заступник голови КМДА Микола Поворозник розповідав, що у Київській міській державній адміністрації прийняли рішення про введення надзвичайної ситуації в Києві.

Зазначимо, що у Подільському районі столиці обробляють дезінфікувальними засобами дитячі та спортивні майданчики, розташовані на території парків і скверів, повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації. Санітарну обробку здійснюють Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Подільського району і КАРС «Київська служба порятунку».

«Разом із тим, наголошуємо: користуватися дитячими майданчиками в період карантину, що покликаний вберегти від поширення коронавірусної інфекції, не варто», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, для мінімізації поширення інфекції в столиці здійснюється механізована мийка доріг, мостів і шляхопроводів. Дезінфікують також громадський транспорт, житлові будинки - сходові клітини, ліфтові кабіни, ручки дверей, сходові поручні тощо.

Нагадаємо, надзвичайну ситуацію оголосили у трьох областях - Чернівецькій, Житомирській та Київській.

Станом на 20 березня в Україні зареєстровано 26 випадків зараження коронавірусом.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: