У Києві подекуди зашкалює рівень забруднення повітря

У Києві подекуди зашкалює рівень забруднення повітря

Протягом 12-13 червня рівень забруднення діоксидом азоту досяг переважно 5 - 6 середньодобових гранично допустимих концентрацій

У Києві до вівторка, 18 червня, утримаються метеорологічні умови, які сприяють нагромадженню та вмісту шкідливих домішок у приземному шарі повітря. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляється, протягом 12 - 13 червня рівень забруднення діоксидом азоту досяг переважно 5 - 6 середньодобових гранично допустимих концентрацій.

«Протягом 12 - 13 червня за даними постів спостереження ЦГО їм. Бориса Срезневського рівень забруднення діоксидом азоту досяг переважно 5 - 6 середньодобових гранично допустимих концентрацій у районах: вул. Скляренко, Оболонського проспекту, Бессарабської і Деміївська площ», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що за прогнозом Гідрометцентру, такі метеорологічні умови (жаркий характер погоди, поле підвищеного тиску, слабкий вітер у приземному шарі, нічні приземні інверсії) і рівень забруднення (тенденція до подальшого зростання) утримаються в Києві до 18 червня.

Також нагадаємо: «Київводоканал» заявляє, що кияни отримують питну воду, яка відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам

Крім того спекотне літо у Києві встановлює перші температурні рекорди.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: