У Києві шахрай прибрав до рук квартиру померлої людини вартістю понад 10 млн грн

У Києві шахрай прибрав до рук квартиру померлої людини вартістю понад 10 млн грн

Аферисту загрожує до 12 років позбавлення волі

Київською місцевою прокуратурою № 10 повідомлено про підозру мешканцю міста Львів у шахрайському заволодінні квартирою у Шевченківському районі Києва загальною вартістю понад 10 млн гривень.

Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний громадянин у 2018 році на підставі підробленого договору купівлі-продажу зареєстрував за собою право власності на квартиру померлої особи та у подальшому відчужив на користь третіх осіб, чим завдав шкоду територіальній громаді Києва, яка має право на визнання спадщини відумерлою.

Під час розслідування вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190, ч. ч. 3, 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

За клопотанням прокурора на незаконно набуте майно накладено арешт.

За вчинене правопорушнику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше у Києві було викрито афериста, який під виглядом надання туристичних послуг заволодів грошовими коштами 18 громадян на загальну суму 250 тис. грн.

Нещодавно Служба безпеки України затримала у Києві чоловіка, який представлявся «співробітником Кабінету міністрів» та пропонував за гроші працевлаштування в органах державної влади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: