У Києві відкрилась фотовиставка у пам'ять про Аміну Окуєву

У Києві відкрилась фотовиставка у пам'ять про Аміну Окуєву

Фотовиставка триватиме до 26 грудня

В Українському домі у Києві відкрилась фовиставка у пам'ять про загиблого ветерана АТО Аміну Окуєву. Виставку відкрила і вела мати Окуєвої.

На відкритті виступили секретар РНБО Олександр Турчинов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, народні депутати Ігор Мусійчук, Ірина Геращенко, Тетяна Чорновол та Антон Геращенко.

«Аміна світла, усміхнена, вона завжди такою була. Навколо неї весь час була така, навіть в самих складних обставинах, атмосфера приємного світла. І Аміна, і Адам потрапили в дуже непросту ситуацію, вони були на самому лезі, на самому вістрі. У них формально і фігурально стріляли. У них завжди був вибір відійти, сховатися, піти в сторону. Вони демонстративно прийняли бій. З такими людьми виграються війни», - заявив Арсен Аваков.

Нагадаємо, 30 жовтня ввечері автомобіль, в якому їхала доброволець АТО Аміна Окуєва, був обстріляний на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула, її чоловік Адам Осмаєв отримав поранення.

Читайте також статтю: Адам Осмаєв: Багаті росіяни їдуть на Донбас, як на сафарі, - постріляти в «укропів» 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: