У понад 70% житлових будинків Києва вже відключили опалення

У понад 70% житлових будинків Києва вже відключили опалення

Відключення тепла буде проводитися протягом двох-трьох днів

Фото: «Київтеплоенерго»

Тепло вимикають поступово, що пов'язано з розгалуженістю централізованої системи теплопостачання Києва

У Києві триває завершення опалювального сезону. Станом 6 квітня послугу централізованого опалення столичні енергетики відключили для 74% будинків. Це понад 7327 багатоповерхівок у всіх районах столиці.

Про це повідомили в пресслужбі КП «Київтеплоенерго».

Як відомо, комунальне підприємство 5 квітня почало відключати опалення у столичних багатоповерхівках. Рішення про завершення опалювального сезону 2019-2020 років прийнято розпорядженням Київської міської державної адміністрації №556.

Відключення тепла буде проводитися протягом 2-3 днів.

Тепло вимикають поступово, що пов'язано з розгалуженістю централізованої системи теплопостачання Києва. Загальна довжина теплотрас та тепломагістралей становить понад 2,7 тис. км.

Зазначимо, що у столичних школах і дитячих садках почали відключати опалення 25 березня. Відключення об'єктів від централізованого опалення відбувалося згідно з індивідуальними заявками адміністрацій закладів.

Нагадаємо, 24 березня столична влада за ініціативи міського голови ухвалила рішення про відключення опалення у школах та садочках. У зв’язку із протиепідемічними заходами це необхідний крок, який дасть змогу зменшити навантаження на бюджет та перенаправити кошти на боротьбу з інфекцією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: