У Вінницьких дитсадках і школах відключили опалення

У Вінницьких дитсадках і школах відключили опалення

Опалювальний сезон 2019/20 у місті добігає кінця

Про завершення опалювального сезону для закладів освіти, охорони здоров’я, закладів соціального захисту та інших закладів культурного призначення з 27 березня повідомили у КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго».

Виконком Вінницької міської ради, в зв’язку з карантинним режимом, прийняв рішення «Про закінчення опалювального сезону 2019-2020 років для закладів освіти, охорони здоров’я, закладів соціального захисту та інших закладів культурного призначення Вінницької міської об’єднаної територіальної громади». КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» закінчило опалювальний період з 27 березня 2020 року.

Заклади охорони здоров`я та соціального захисту, припинять опалювати згідно з наданими заявками керівників відповідних закладів.

Станом на 30.03 припинили подачу теплоносія до всіх дошкільних навчальних закладів (всього – 52) та загальноосвітніх (38). Від закладів охорони здоров`я заявок на завершення опалювального сезону до КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» ще не надходило. 

Споживачам категорії «Населення» послуга з централізованого опалення надається. Для завершення опалювального сезону споживачам даної категорії мають бути відповідні умови: середня температура зовнішнього повітря протягом трьох діб поспіль повинна бути не нижча +8°C.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: