У пожежі в Голосіївському районі столиці загинув чоловік

У пожежі в Голосіївському районі столиці загинув чоловік
На місці події було залучено три одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки
фото: пресслужба ДСНС

Причину та обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці

Внаслідок пожежі у відселеній будівлі Києва загинула людина. Тіло чоловіка виявили рятувальники, повідомляє пресслужба ДСНС.

Повідомлення про загоряння на проспекті Голосіївському, 116-А, надійшло надзвичайникам у неділю, 6 лютого, о 22:29. У покинутій будівлі горіло сміття на площі 20 кв. м.

«6 січня о 22:29 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на просп. Голосіївському, 116-А, що у Голосіївському районі столиці.

На місце події було направлено вогнеборців восьмої Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце було встановлено, що у 2-поверховій відселеній будівлі горіло сміття на площі 20 кв.м. Рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі.

О 22:45 пожежу будо локалізовано та о 22:56 – ліквідовано. В ході гасіння пожежі було виявлено труп чоловічої статі», – йдеться у повідомленні.

На місці події було залучено три одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу.

Причину та обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, у Бортничах горів приватний будинок.

Нагадаємо, 4 лютого у Києві палала меблева фабрика.

Як повідомлялося, у пожежі на Київщині загинула жінка.

Нагадаємо, у ніч на 2 лютого, в Києві сталася пожежа на вулиці Дегтярівській, там вщент згоріла станція технічного обслуговування автомобілів.

Також на Київщині у селі Вишгородського району згорів будинок культури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: