В кафе у киянина викрали $11 тисяч

В кафе у киянина викрали $11 тисяч
В кафе у киянина викрали $11 тисяч

У погоні за крадіями киянину з охоронцем кафе вдалося повернути всі гроші

У Києві розшукують чотирьох чоловіків, які вкрали $11 тисяч у чоловіка в ресторані. 

Про це повідомляє «Київ Оперативний» на сторінці в Facebook.

«25.02.2020 о 16:20 я знаходився, разом із бабусею, в кафе «Very Well Cafe» по вул. Авiаконструктора Iгоря Сiкорського, 1-А, у м Києві. У кафе ми приїхали з онкоцентру, де в бабусі діагностували рак. За столиком ми сиділи одні, праворуч від мене на стільці був мій портфель і сумка, в якій було 11 тис y. о. В цей же час, приблизно о 16:25, зазначені на фото 4 людини підійшли до нашого столика, позаду якого була вішалка, і почали «тертися» біля вішалок. Вони перебували за моєю спиною, через кілька хвилин почали віддалятися від столика, де ми сиділи, в сторону виходу», - йдеться у повідомленні.

У цей момент сумка постраждалого впала, при цьому підійшла стороння дівчина і сказала, що щойно з сумки ці люди щось дістали.

«Надалі, я побіг до виходу, кличучи охорону та адміністратора. Чоловіки, представлені на фотографіях, сунули мені в руку частину грошей і почали виходити з кафе. У гонитві за ними нам з охоронцем кафе вдалося повернути всі гроші. Дуже хотілося б знайти цих... Допоможіть», – пишуть у пабліку.

До слова, на Київщині поліція затримала групу іноземців, які в селі Віта Поштова розбили шибку в автівці жителя столичної області та викрали планшет, мобільний телефон, документи, банківські картки і гроші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: