В КМДА повідомили, коли відкриють пошкоджений негодою міст

В КМДА повідомили, коли відкриють пошкоджений негодою міст
Пошкоджений міст на перетині вулиць Кирилівської та Теліги
Фото: dtp.kiev

Наразі шляхопровід повністю закритий для руху

Столичний шляхопровід на перетині вулиць Кирилівської та Теліги залишається закритим для руху. Його планують відкрити у другій половині дня 26 липня.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Шляхопровід на перетині вул. Кирилівської та вул. Олени Теліги повністю закритий для руху. Причиною стало розмиття опор під час сильної непогоди. Відповідне рішення прийнято під час виїзної комісії міста Києва з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій», - йдеться у повідомленні.

Столичних водіїв закликають врахувати цю інформацію при побудові маршрутів та обирати альтернативні шляхи.

Нагадаємо, через грозу і дощ у Києві 25 липня виявилися затопленими численні підземні переходи, були повалені дерева, зламані дахи гаражів. 

На вулиці Олени Теліги внаслідок сильної зливи частково обвалився насип під конструкцією шляхопроводу через вулицю Кирилівську.

Повідомялося, що в КМДА вирішується питання щодо подальшої долі моста.

Також аеропорт «Київ» перетворився на «річковий вокзал».

Як повідомлялося, 23 липня після зливи жителі Києва «плавали» на машинах по вулиці Митрополита Шептицького біля станції метро «Лівобережна».

Директор аналітично-дослідницького центру «Інститут міста» Олександр Сергієнко під час прес-конференції у «Главкомі» розповів, що основними причинами затоплення Києва після дощів є засмічення зливних колодязів, надмірна кількість опадів, неправильно прокладена зливна каналізація, а також невихованість киян, які залишають за собою сміття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: