За добу у Києві сталося 25 пожеж (фото, відео)

За добу у Києві сталося 25 пожеж (фото, відео)
Ліквідація пожежі біля хутору Мриги
Фото: ДСНС

У столиці спалахують пожежі в екосистемах і житлових будинках

За останню добу вогнеборці Головного управління ДСНС у Києві 25 разів виїжджали на гасіння пожеж в екосистемах Києва та у житлових будинках. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту.

Зокрема, вогнеборці ліквідували займання трав'яного настилу та комишів біля хутору Мриги по Столичному шосе, що в Голосіївському районі столиці.

Разом із тим, у Києві не зафіксовано пожеж на території промислових або інших підприємств, як повідомляють у соціальних мережах. Зокрема, не зафіксовано пожежі на території заводу «Радикал», що знаходиться на вул. Червоноткацькій, 61, у Деснянському районі.

Нагадаємо, наразі Київ очолює рейтинг міст з найбільшим забрудненням атмосфери у світі.

Індекс якості повітря найгірший з можливих. Фахівці просять киян зачинити вікна та не виходити на вулицю.

У ДСНС назвали причину небезпечного забруднення повітря у Києві.

Директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда в коментарі «Главкому» розповів, що причиною піщаної бурі, яка 16 квітня накрила Київ та передмістя, є посилення вітру до 15-20 м/с на території Київської та Житомирської областей, а також тривала відсутність дощу у цих областях.

17 квітня Кульбіда заявив, що якість атмосферного повітря в Києві значно покращилася порівняно зі вчорашнім днем. За його словами, нічого надзвичайного по основних забруднювачах, крім пилу, не відбувається.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: