Відомий журналіст розповів, чому не зміг вакцинуватися в Києві (відео)

Відомий журналіст розповів, чому не зміг вакцинуватися в Києві (відео)
У центрі вакцинації в ТЦ «Аркадія» люди кілька годин стоять у черзі
Фото: скріншот із відео

Журналіст заявляє про неналежну організацію процесу вакцинації

У системі організації вакцинації в Києві виникли певні проблеми. Відомий журналіст Богдан Кутєпов на своїй сторінці у Facebook розповів, чому він не зміг сьогодні отримати другу дозу вакцини.

Кутєпов записався через Helsi на щеплення у центрі вакцинації в ТЦ «Аркадія» на 15:15 20 жовтня. Проте виявилося, що на цей самий час записано кілька людей теж через Helsi.

«А в черзі стоять люди з 11 години», – повідомив Кутєпов.

На його думку, «вакцинація провалена не тільки через упоротих антиваксів», а й через неналежну організацію процесу вакцинації, зокрема через збої в роботі системи Helsi.

Водночас у пресслужбі повідомили, що на сайті Helsi справді на один і той же час можуть бути записані три людини, але вони записані на різні вакцини: на кожну вакцину – свій власний графік.

«Helsi не організовує запис на щеплення, розпорядження на графіки дає Департамент охорони здоров'я міста», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, пункти щеплення від Covid-19 працюють у Центрах надання адміністративних послуг майже у кожному районі Києва.

У Києві удвічі вищий рівень вакцинації порівняно із загальнодержавним.

Ситуація з розповсюдженням коронавірусу в Києві погіршується щодня. Ліжка в столичних лікарнях стрімко заповнюються. Київ – на порозі «червоної зони». Мер Києва Віталій Кличко заявив, що сьогодні єдиний спосіб зупинити розповсюдження вірусу та уникнути найсуворіших обмежень – масова вакцинація.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: