Covid-19: МОЗ оприлюднило список небезпечних «коронавірусних» країн

Covid-19: МОЗ оприлюднило список небезпечних «коронавірусних» країн

До «червоної» зони потрапили Велика Британія, США, Білорусь, Нідерланди, Росія, ОАЄ, Іспанія, Франція та Італія

Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило список країн зі значним поширенням коронавірусної хвороби Covid-19. У списку 50 країн у «червоній» зоні, передає пресслужба ДПСУ.

«Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило список країн, які за показниками захворюваності на Covid-19 віднесено до «червоної» та «зеленої» зон. Згідно з рішенням уряду України, державами із значним поширенням Covid-19 вважаються країни, в яких кількість активних випадків захворювання на Covid-19 становить більше ніж 40 осіб на 100 тис. населення», - повідомили у ДПСУ.

Для відкриття документу натисніть на нього 

Відповідно до оприлюдненого списку, до «червоної» зони потрапили, зокрема, Велика Британія, Швеція, Вірменія, США, Бельгія, Білорусь, Нідерланди, Росія, ОАЄ, Іспанія, Молдова, Франція, Канада та Італія.

Нагадаємо, зокрема після повернення з Польщі самоізоляцію проходити не потрібно. Також у Польщі оприлюднили правила щодо проходження обов’язкового карантину після приїзду з України.

Із понеділка, 15 червня, відновиться міжнародне авіасполучення у 13 українських аеропортах. 12 червня 2020 року, уряд прийняв постанову № 477, якою виключив з переліку тимчасово закритих пунктів пропуску 15 міжнародних аеропортів.

Прикордонний контроль на ділянках польського кордону скасовано в ніч на суботу, 13 червня. Ще напередодні припинилися перевірки на литовсько-польському кордоні, а вже з суботи опівночі скасування обмежень поширили на кордон з Німеччиною, Чехією та Словаччиною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: