Експерти визначили найкращі туристичні напрямки року

Експерти визначили найкращі туристичні напрямки року
Алгарве, Португалія

Португалія лідирувала в цілій низці номінацій

Третій рік поспіль Португалія була визнана найкращим європейським напрямком для мандрівників за версією туристичної премії World Travel Awards (WTA), відомої як «Світовий туристичний Оскар».

Про це пише Portugal American Journal.

Урочиста церемонія вручення World Travel Awards Europe 2019 відбулася в палаці Белмонд Рейд на острові Мадейра. Відвідали цей захід сотні провідних діячів індустрії подорожей з усього континенту.

Провідним європейським пляжем назвали португальський регіон Алгарве, а столицю країни Лісабон визнали найкращим туристичним напрямком Європи.

Санкт-Петербург (Росія) переміг у номінації Лідируючий напрямок міського туризму в Європі.

Батумі в Грузії лідирував у номінації Провідний напрямок міського туризму в Європі.

У номінації Ведучий курорт переміг італійський острів Сардинія.

До слова, раніше українське посольство засудило рішення британської World Travel Awards нагородити готель у Криму. Згідно з інформацією на сайті World Travel Awards, кримський готель отримав відразу три нагороди - провідний європейський сімейний курорт класу «люкс», провідний курорт Європи для відпочинку і провідний європейський курорт для проведення ділових заходів.

Раніше повідомлялося, що пляжі Сардинії посилено охороняє поліція через крадіжки піску. За місцевими законами, вивозити пісок за кордон заборонено, а багато туристів набирають його на пляжах в якості сувеніра. Штраф за крадіжку піску з пляжу становить від 300 до 5000 євро.

Також зазначимо, що туристам заборонено ходити в шльопанцях відомою італійською береговою лінією Чінкве-Терре. За недотримання правил на порушників чекає штраф.

Зазначимо, що влада Чорногорії збирається ввести штрафи за прогулянки з голим торсом або в купальниках.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: