Народна підозра Зеленському: що відбувається під Офісом президента

Народна підозра Зеленському: що відбувається під Офісом президента
Активісти прийшли під Офіс президента 
Скріншот з відео

Активісти планують оголосити Зеленському народну підозру у державній зраді

Близько 19 години під Офісом президента розпочалась акція протесту «Дії Зеленського – зрада державних інтересів України».

В заході беруть участь «Демократична сокира», Рух опору капітуляції» та інші патріотичні сили. Ініціатори акції закликають слідчі органи відкрити провадження у зв’язку з останнім зізнанням Зеленського щодо провалу спецоперації із затримання російських терористів з ПВК «Вагнер» минулого року.

Рух опору капітуляції запрошує долучитися до початку процедури громадського розслідування та суду в справі про заявлене особисто президентом Володимиром Зеленським свідоме припинення спільної таємної операції українських та західних спецслужб проти бойовиків з російської ПВК Вагнера та передачі ним конфіденційних відомостей білоруському правителю Олександру Лукашенку.


Нагадаємо, у інтерв'ю телеканалу 1+1 президент Володимир Зеленський відверто зізнається в навмисному перешкоджанні діяльності українських спеціальних служб з виманювання найманців ПВК Вагнера із Росії через Білорусь для покарання їх за воєнні злочини на Донбасі, а також у розголошенні державної таємниці.

Президента висміяли в соцмережах.

Народні депутати вимагають викликати Володимира Зеленського на засідання парламентської Тимчасової слідчої комісії із розслідування можливих фактів державної зради і отримати пояснення у справі вагнерівців.

Як вже розповідав «Главком», Bellingcat готує документальний фільм про допущений Україною зрив скандального розслідування щодо «вагнерівців».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: