Новий антирекорд: в Україні виявили майже 700 нових хворих на коронавірус

Новий антирекорд: в Україні виявили майже 700 нових хворих на коронавірус
За минулу добу виявили 689 нових випадків Covid-19 в Україні 

Загалом з початку пандемії заразились 29 070 людей в Україні

Станом на ранок 11 червня в Україні зафіксовано вже понад 29 тисяч лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби Covid-19. Такі дані розмістив Центр громадського здоров'я України.

Так, згідно з оновленими даними, загалом в країні виявлено 29 070 хворих на Covid-19. За останню добу - 689 нових інфікованих, що є рекордним добовим приростом кількості хворих. Для порівняння, днем раніше було виявлено 525 інфікованих. Померло від хвороби позаминулої доби – 23 людини.

screenshot_1_108

Внаслідок хвороби загалом померли 854 людини, з них 21 - за останню добу.

Також 13 141 людина одужала, за останню добу - 372.

Слід зазначити, що у середу в Україні розпочався черговий етап послаблення карантину. З 10 червня в зоні проведення Операції Об'єднаних сил частково запрацюють контрольні пункти в'їзду-виїзду через лінію розмежування.

Бази відпочинку і санаторії з 10 червня зможуть розпочати роботу — але лише в тих регіонах, де дотримано всіх трьох критеріїв для чергового етапу пом’якшення карантину. 

Дитячі табори поки не відкривають — рішення про це буде прийматися окремо, оскільки в таких закладах в літній період є ризик спалаху кишкових інфекцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: