Боррель услід за Гутеррешем розплющив очі на безумство Кремля після атаки на Київ

Боррель услід за Гутеррешем розплющив очі на безумство Кремля після атаки на Київ
Раніше Боррель закликав Євросоюз терміново надати Україні всю необхідну зброю
фото з відкритих джерел

Жозеп Боррель, як і Антоніу Гутерреш, заявив, що «шокований» російськими атаками на Київ

Глава європейської дипломатії Жозеп Боррель заявив, що шокований і вражений вечірнім обстрілом російськими військами Києва, де перебували з візитом генсекретар ООН Антоніу Гутерреш і прем’єр-міністр Болгарії Кирил Петков. Про це він написав у Twitter.

«Шокований і вражений російськими ракетними ударами по Києву та інших містах України. Росія знову демонструє своє кричуще нехтування міжнародним правом, бомбардуючи місто, у той час, як там присутній генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш разом із прем'єр-міністром Болгарії Кирилом Петковим», – зазначив Боррель.

Раніше на ракетні удари по Києву відреагував і сам генеральний секретар ООН. Він також сказав, що шокований тим, що Росія завдала ракетного удару по Києву, під час його перебування у місті для переговорів із президентом Зеленським. Крім цього, Гутерреш визнав, що Радбез ООН не впорався з нападом РФ на Україну.

Нагадаємо, що ввечері 28 квітня російські військові випустили п'ять ракет по Києву. Одна із них влучила у житловий будинок. Офіс президента одразу відреагував на обстріл Києва.

Також з’явилися перші фото та відео обстріляної багатоповерхівки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: