Скандальний нардеп Трухін став героєм мемів (фото)

Скандальний нардеп Трухін став героєм мемів (фото)
Олександр Трухін за короткий час став зіркою соціальних мереж
фото: Віталій Шабунін/Facebook

Відомий блогер та антикорупціонер презентував серію стікерів із депутатом, що є фігурантом резонансного ДТП

Голова правління громадської організації «Центр протидії корупції» Віталій Шабунін опублікував на своїй Facebook-сторінці стікер-пак за мотивами оприлюдненого нещодавно відеозапису спілкування нардепа від «слуг народу» Олександра Трухіна із правоохоронцями на місці ДТП, в результаті якого постраждали шестеро людей.

Автори стікерів додали до фото скандально відомого депутата фрази, які він використовував під час бесіди із працівниками поліції.

У коментарях до допису Шабуніна його підписники жваво обговорюють нові стікери та хваляться тим, що вже скопіювали їх для власного використання.

«Я ридаю…», – зазначив один з коментаторів.

«Я вже скачав. Класна штука, пригодиться. Ще би Трухін з тюрми якісь меми придумав, взагалі чудово буде», – зазначив інший.

Нагадаємо, 2 лютого стало відомо, що нардепа Трухіна виключили з партії «Слуги народу».

1 лютого журналісти «Української правди» оприлюднили відео з місця ДТП за участю нардепа «Слуги народу» Олександра Трухіна, яке сталося влітку. На відео Трухін після аварії звертається до поліцейського зі словами «Давай я тихенько в ліс піду», а потім обіцяє «поговорити» з очільником МВС Денисом Монастирським. Нардеп також звертався до правоохоронця та обіцяв «знайтися» потім та «віддячити» та пропонував поліцейським хабар у розмірі 150 тис. грн за можливість покинути місце ДТП.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: